En students vardag

 

På måndag har  vi exemination av vårt grupp arbete, ska bli spännande vad vår opponeringsgrupp tycker om vårt projekt. På onsdagen har jag en begreppstenta och den är jag inte så sugen på att göra men det är bara att bita i det sura äpplet, en vill ju inte har kvar saker som restar.....

När vårt pm är reviderat och tentan är gjord är det sommarlov f rom fredag. Hoppas Hoppas vädret fortsätter för nu är det som rena medelhavsvärmen I LOVE IT!

Gravid eller inte gravid det är frågan!

Gravid









Jag har så många rara vänner omkring mig. Som stöttar och hoppas på det bästa. Tack! När någon blir gravid i omgivningen så väntar de med att berätta för att jag inte ska bli sårad eller stött. Men som tur är behöver man inte tänka på det. För det berör inte mig på ett negativt sätt. Jag jämför inte mig med någon annan, utan jag är jag i den här frågan. Så är du min vän tveka inte att berätta för jag tycker givetvis att det är jättekul för din skull.

Att nu gå och vänta på att få ta ett graviditets test är bara mysigt, (inga sprutor och tider att passa för att ta medicin). Givetvis hoppas jag lite mer vissa dagar och andra ställer jag om mig för att ta en ny behandling.


Myskväll




Vi har varit ihop i några år nu. Vi räknar lite olika men som jag ser det, är det sen jag blev kär.

Fast i början så visste man inte hur det skulle gå om vi funkade ihop och så. Men efter tio månader kände jag att det här känns ju inte bara bra utan det funkar väldigt bra. Så för att fira det lite bjöd min underbara sambo mig på restaurang Ågatan.

ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad gott det var, och helmysigt.

Puss älskling och kul att vi hängt ihop i tre år nu!


Återinföring av ägg

Då var det gjort, det känns helt overkligt att kanske om några veckor är jag gravid.
Dock är chansen 30% men det är bara att hålla tummarna att det funkar:-)
Ett ägg är återinfört till livmodern och ett blev nedfryst till senare.

Äggplockning 12-pack




Igår var det dags för äggplockning. Jag och min sambo kom till fertilitetskliniken i 07:45. Jag fick klä om till långa strumpor och ett långt nattlinne. Faktum är att jag tyckte att nattlinnet var så mjukt och skönt att jag ville fråga om jag fick ta med det hem. Men det blev kvar, för hur sexigt är det att gå hemma i ett stort tält!

Sambon fick gå in i ett rum och titta i spännande tidningar och lämna sina kompisar i ett rör, stackare.

Själv fick jag en lugnande tablett och när det var dags för äggplockning i gynstolen så fick jag morfin intranevöst och jag kände i stort sett ingenting utav själva nålsticken i livmodern när de sög ut ägglblåsorna. Läkaren var så duktig.

Efteråt fick vi smörgås och te och beskedet att det blev 12 åggblåsor. Som att fylla ett 12-pack med ägg:-). Nu är det bara att hålla tummarna att några blir befruktade.


Labb




Efter ett nytt besök hos fertlilitetskliniken där det visade sig att tre ägglblåsor nu är nästan rätt storlek.
Har jag fått den stora äran att ta ägglossningspruta. Efter en snabb genomgång hur jag ska blanda
de olika vätskorna och pulvret så har den första chocken lagt sig att den STORA nålen var ett arbetsverktyg
och inte den nålen som jag ska sticka mig med sedan.

Äggblåsor









      
       www.avaclinic.se



Då har jag varit på ultraljud idag och de hittade hela 12 st äggblåsor. Men de var inte
tillräckligt stora så jag får öka dosen i några dagar. På måndag är det dags att kolla
om äggblåsorna har vuxit sig tillräckligt.

Konstigt att de mörka fläckarna ska föreställa äggblåsor.

Fertilitetsbehandling nr 2




Fertilitetsbehandling

Jaha då var man igång igen. Efter att ha hormon sprayat mig med en puff i varje näsborre i två och halv vecka. Var det dags för mig att börja med sprutor.

Den första behandlingen som jag genomgick var jag inte alls så förtjust i att ta sprutor. Jag var nervös, gjorde fel och det gjorde ont.

Igår var det dags att börja igen. Den här gången är jag inte alls nervös, det gick smidigt och jättebra. Min underbara sambo var med och hjäpte mig att trycka in dosen. Jag är så glad att det inte alls är som första gången och snart kan jag ta sprutorna helt själv, kanske tom och med ikväll:-)


RSS 2.0